Copyright 2024 - Custom text here

Renovatie A tot Z

Gebouwen komen aan het einde van hun levensduur. Onder levensduur kunnen verschillende begrippen worden verstaan, zoals:

  • De economische levensduur, waarna het in economische zin niet langer aantrekkelijk is om een materiaal, gebouwdeel of gebouw in stand te houden.
  • Functionele levensduur: De mate waarin het gebouw voldoet om de erin ontworpen functie goed uit te oefenen maakt een belangrijk deel uit van de economische levensduur.
  • De technische levensduur betekent letterlijk het einde. Het materiaal waaruit het gebouw is opgebouwd houdt het voor gezien, of sommige materialen, waardoor de samenhang van het gebouw verloren gaat voor belangrijke delen van een gebouw.

Het bereiken van een van deze soorten levensduur kan aanleiding zijn het leven van het gebouw te beëindigen, door het te slopen. 
MAAR deze kunnen meestal ook volledig gerenoveert worden van A to Z. Wij Duchêne & Zoon kunnen jullie hierbij helpen om een degelijke renovatie op het volledige of delen van het gebouw ervan uit te voeren.

f t g m

Duchêne Ludo & Zoon
Busschotstraat 97
3130 Begijnendijk

Tel. & Fax. : 016 - 56 43 15
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.